slider-service.jpg

Service

Moderne werkplaats


Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en ingericht voor vakkundige en snelle ingrepen. Wij verzorgen reparaties en onderhoud aan vele merken tractoren & landbouwmachines. Govers Mechanisatie beschikt over gespecialiseerde apparatuur waarmee onze goed opgeleide monteurs metingen kunnen verrichten, storingen kunnen opsporen en apparaten kunnen inregelen.

Service vinden wij belangrijk, daarom komen wij ook graag naar u toe. Ter plekke kunnen wij veel reparaties uitvoeren. Vanuit onze service bus kunnen wij u veel diensten aanbieden, van laswerkzaamheden tot onderhoudsbeurten en het verhelpen van storingen.
 

Service en onderhoud


Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw werktuigen. Voorkom stilstand en laat jaarlijks een onderhoudsbeurt uitvoeren. Wij kunnen op korte termijn onderhoud van uw machines en tractoren inplannen. Onze monteurs werken conform de normen van het FEDECOM (branche- vereniging mechanisatiebedrijven). Deze brancheorganisatie stelt strenge eisen aan bedrijven die volgens hun richtlijnen werken, Uw werktuigen zijn bij ons dus in goede handen.
 
Kunt u uw voertuig moeilijk missen? Geen probleem. In veel gevallen hebben wij vervangende machines beschikbaar.
 

Hydrauliekslangenpers

 
Op ons bedrijf beschikken wij over een hydrauliekslangenpers Veel landbouwtractoren en machines zijn uitgerust met een hydrauliek systeem. Deze systemen zijn vaak gekoppeld door middel van hydrauliekslangen. Wanneer deze kapot gaat bieden wij de mogelijkheid om deze te repareren of nieuw te maken.  In ons magazijn hebben wij een zeer breed assortiment nippels en perspilaren. 

Constructie werkzaamheden.


Wij beschikken over zeer veel apparatuur wat ons het werk makkelijk maakt om diverse soorten constructiewerk uit toe voeren. Hierdoor kunnen we u bijstaan met het bijvoorbeeld het aanpassen of verzwaren van machines , reparatiewerk aan machines en vervangen van bakmessen e.d.

 

service-govers-1

service-govers-2   service-govers-3   service-govers-2   service-govers-5

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan!

Nieuwsbrief